Silhouette Connect Plug-in SILHOUETTE

Silhouette Connect ™ vă permite să proiectați un proiect Adobe Illustrator® sau CorelDRAW® și să îl trimiteți la Silhouette dvs.
Sunteți gata să adăugați mărci de înregistrare pentru proiecte de tipărire și tăiere și să reglați setările de tăiere pentru diferite tipuri de materiale.

Puteți tăia stratul individual sau culoarea liniei, astfel încât puteți alterna cu ușurință între setările diferite lamă / stilou.

Compatibil cu Windows Vista și versiuni superioare, Mac OS X 10.6.8 sau o versiune ulterioară. Necesită Adobe Illustrator CS4 sau o versiune superioară sau CorelDRAW X4 sau o versiune ulterioară (numai versiunea completă - nu acceptă ediția „Acasă și studentă”). Compatibil cu instrumentele de tăiere electronice originale Silhouette, Silhouette SD, Silhouette CAMEO® și Silhouette Portrait® și Silhouette Portrait®. Aceasta este cea mai nouă versiune a plug-inului Silhouette Connect ™. Dacă aveți o versiune mai veche a plug-in-ului, această versiune vă va asigura pur și simplu că aveți toate cele mai recente actualizări.
SCA
100 Produse

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to compare.